top of page
  • Kerckhof & Six

Schadeverzekering en pensioenverzekering op uw maat

Meer dan ooit denken we na over onze toekomst. We bekijken alternatieve investeringen, stellen ons geld en onze woning veilig en we willen zekerheid over onze mooie oude dag. Daarom is het belangrijk om ook te kiezen voor een veilig verzekeringspakket, waarbij transparantie en het beste aanbod op uw maat op de eerste plaats komen. De verzekeringsexperts van Kerckhof & Six Verzekeraars geven deskundig advies over verzekering, aansprakelijkheid, pensioensparen en andere belangrijke verzekeringsmatige kwesties voor bedrijven en particulieren.

Een greep uit onze schadeverzekeringen


De Belg heeft een baksteen in de maag, maar denkt u ook na over het juiste pakket aan schadeverzekeringen voor de woning? Voor motorvoertuigen is er de verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Kerckhof & Six Verzekeraars biedt echter nog veel meer:

omniumverzekering, waarborgen voor de bestuurder bij ongeval, enz. U kunt nooit voorzichtig genoeg zijn onderweg. De familiale verzekering of BA is absoluut noodzakelijk voor het gros van de gezinnen. Denk maar aan schade die sommige kinderen ongewild veroorzaken bij derden. Reist u occasioneel of vaak naar het buitenland? Dan sluiten wij een vakantieverzekering af voor u en uw gezin. Een rechtsbijstandverzekering geeft u juridisch advies voor oplossingen bij een conflict: ontdek op onze website hoe deze schadeverzekering uw bedrijf of u persoonlijk ondersteunt.


Pensioenverzekering: waarmee houdt u beste rekening?


U wil een prachtige oude dag, in goede gezondheid en zonder financiële zorgen. Start dan tijdig met pensioensparen: een extra appeltje voor de dorst met verschillende vaste en variabele varianten. Voor eenmanszaken en vennootschappen biedt Kerckhof & Six Verzekeraars ook een aantrekkelijk aanvullend pensioenpakket aan. Hebt u een KMO of groter bedrijf? De groepsverzekering of hospitalisatieverzekering vormen een grote troef om nieuwe werknemers aan te trekken en te behouden.Dat levert voor hen tot 3 keer meer op dan een loonsverhoging en voor u is het financieel absoluut aantrekkelijk!


U leest het, wij hebben veel te vertellen over schadeverzekeringen, pensioenverzekeringen en zoveel meer garanties op een zorgeloos leven. Contacteer ons vandaag nog, wij staan u graag bij met raad en daad!

12 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page