top of page
Kerckhof & Six Verzekeringen voor Particulieren

Kerckhof & Six in Harelbeke:
de veilige keuze in verzekeringen voor het hele gezin

U neemt geen risico's als het op uw gezin aankomt. 

U zoekt volledige bescherming tegen alle mogelijke risico’s in het leven. Zodat u voluit van het leven kunt genieten, onbekommerd en zonder zorgen.

Hoe u dat het beste doet? Door te vertrouwen op een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die u nog écht kent. Die de tijd neemt om verzekeringen op maat samen te stellen die perfect aansluiten bij uw leven. En die wanneer het noodlot toeslaat, snel en efficiënt in actie komt om uw dossier van nabij op te volgen en af te handelen. Onmogelijk, zegt u? Dan kent u Kerckhof & Six nog niet.

Gezinsverzekering, familiale verzekering bij Kerckhof & Six

Verzekeringen Harelbeke: veiligheid voor u én uw gezin

Bij Kerckhof & Six bekijkt men veiligheid niet alleen als het beheersen van risico’s, maar ook als het creëren van kansen. Daarom biedt deze onafhankelijke verzekeraar niet enkel een ruime waaier aan verzekeringen aan, maar kunt u ook op hen rekenen voor voordelige formules voor pensioensparen.

Alles begint met een goed gesprek. Maak daarom uw afspraak bij Kerckhof & Six en zet de stap naar de vertrouwde verzekeraar in uw buurt. Zelfstandige en nood aan advies? Ook dan kan u bij ons terecht!

De verzekeringen van Kerckhof & Six: altijd zeker

Verzekeringen dekken méér dan u denkt. Gelukkig kunt u altijd bij Kerckhof & Six terecht voor snelle raad of grondig advies. Zo betaalt u nooit te veel, ook niet wanneer u geconfronteerd wordt met schade. Eén telefoontje is voldoende om terug helemaal gerust te zijn.

Maak een afspraak bij Kerckhof & Six voor een gesprek over uw:

  • autoverzekering

  • familiale verzekering

  • woningverzekering

  • rechtsbijstandsverzekering

  • hospitalisatieverzekering

  • reisbijstandsverzekering

  • uitvaartverzekering

Voor alle verzekeringen Kerckhof & Six Verzekeringen in Harelbeke

CONTACTEER HET KANTOOR VOOR MEER INFORMATIE!

Wilt u met een expert overleggen over uw spaar- en beleggingsproducten? Ook dan bent u bij Kerckhof & Six aan het juiste adres.

bottom of page