top of page
Kerckhof & Verzekeringen, uw verzekeringsmakelaar in regio Kortrijk/Harelbeke

Over Kerckhof & Six Verzekeringen

Een stukje geschiedenis

Kerckhof & Six Verzekeringen is terug te brengen naar Pieter Kerckhof. Hij was een vlashandelaar in Harelbeke die na zijn uren verzekeringen verkocht en in 1956 een verzekeringskantoor opstartte. Dochter Linda Kerckhof en schoonzoon Stefaan Six vervoegden hem in 1974 en dat leidde tot de oprichting van de vennootschap Kerckhof & Six. Het kantoor kende een gestage groei: er kwam meer personeel bij en een nieuwe activiteit om de klanten naast hun verzekeringen ook bij te staan in bankzaken. Er was meer plaats nodig en er werden dan ook ruimere kantoren gebouwd. In 2004 trad de derde generatie aan met zoon Karel Six. Daarop volgde een periode van overnames.

Zo werd in 2008 eerst Van Daele & co. overgenomen, een verzekeringskantoor in Tielt dat onafhankelijk verder werkte en in 2012 nieuwe kantoren in gebruik nam. In 2013 volgde ook de overname van het kantoor van Noe Balduck waarmee de verzekeringsportefeuille in Tielt gevoelig uitgebreid werd. In 2014 was er de samensmelting van Kerckhof & Six met Zakenkantoor Wanzeele uit Hulste. Door plaatsgebrek verhuisde de nieuwe organisatie nog hetzelfde jaar naar grotere kantoren op het huidige adres Brugsestraat 14. Tenslotte werd in 2018 besloten om tevens samen te smelten met Zakenkantoor Kerckhof dat gevestigd is in Kachtem.  Dat is meteen het derde onafhankelijke kantoor van de groep.

Alle verzekeringskantoren zijn nu moderne entiteiten. De familiale opvolging in en de verdere samenwerking tussen de kantoren in Tielt, Hulste en Kachtem garanderen enerzijds een onschatbare expertise en anderzijds een op-en-top professionele service, gebaseerd op een persoonlijke vertrouwensrelatie met de klant.

Kerckhof & Six Verzekeringen te Harelbeke

Onze medewerkers

Kerckhof & Six Verzekeringen in Hulste (Harelbeke) beschikt over een team van ervaren verzekeringsmakelaars en andere medewerkers die hun vak perfect beheersen. Het kantoor wordt geleid door Karel Six. Vader Stefaan Six is gespecialiseerd in polisbeheer en schadebeheer. Geert Wanzeele doet het polisbeheer samen met Anneke Vanaverbeke, Greet Lapeirre en Kathy Nyffels. Ina Werbrouck focust op schadebeheer. Emilie Ramboux staat in voor de boekhouding en An-Sophie Veys is onze commerciële medewerker. Aarzel niet als u een van onze collega’s nodig hebt. Wij staan u zonder uitzondering met raad en daad bij.

Onze partners

Om onze klanten steeds de beste service te kunnen aanbieden, hebben wij onze partners zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn alle betrouwbare verzekeringsmaatschappijen die erkend zijn door het FSMA. Het is onze taak als onafhankelijk verzekeringsmakelaar om voor u het beste verzekeringscontract uit te zoeken. Dat wil zeggen: het contract dat de beste bescherming biedt tegen de beste voorwaarden.

NOG VRAGEN OVER ONS VERZEKERINGSKANTOOR?

Stel ze gerust; we helpen u graag verder.

bottom of page