top of page
  • Kerckhof & Six

Reisbijstandsverzekering: vertrek met een gerust hart op vakantie

Het gemak van een annulatieverzekering


Een reis boeken is altijd een beetje spannend. Het vooruitzicht op de nieuwe ervaringen en de rust die u zichzelf gunt, brengt kriebels met zich mee. Maar ook het boeken van die dure hotels en vliegtuigtickets of het reserveren van een huurwagen maanden op voorhand, dat brengt een soort druk die minder fijn is. U weet namelijk nooit of onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien. Ga daarom steeds goed verzekerd op reis en dek u in voor de tegenslagen die u voor, tijdens of zelfs na uw vakantie kunt voorhebben.


Een annulatieverzekering is zeker geen overbodige luxe. Stel dat een paar dagen voor vertrek blijkt dat uw reisplannen in het water zullen vallen door ziekte, het overlijden van een familielid of andere situaties van overmacht. Op zo'n moment hebt u al genoeg aan uw hoofd, een annulatieverzekering behoedt u van een financiële kater. Al uw reeds gemaakte kosten voor de reis worden u netjes terugbetaald.Hulp in het buitenland, in uw eigen taal en door de verzekering betaald


Zelfs wanneer u op reis bent vertrokken, kunnen zich nog vervelende situaties voordoen. Panne met de auto, diefstal van uw bagage of zelfs situaties die tot een juridisch dispuut kunnen leiden, komen voor. Of wat als u tijdens een trektocht verloren loopt of op skireis uw been breekt? Ook hiervoor kunt u zich op voorhand indekken zodat u de kosten van bijvoorbeeld een repatriëring, vervangwagen, tolk, medische hulp of zelfs een zoekteam niet op u zou moeten nemen.


Maakt u één keer per jaar een grote droomreis of verkiest u eerder kortere uitstapjes, citytrips of een midweek naar de zon? Reisverzekeringen zijn er op maat van uw vakantieprofiel. U kunt kiezen voor een totaalpakket of individuele verzekeringen afsluiten, zoals bagageverzekering, bijstand personen of bijstand voertuigen en annulatieverzekering. Een makelaar zoals Kerckhof & Six Verzekeraars helpt u graag uw ideale reisbijstandsverzekering samen te stellen, zodat u en uw gezin zonder zorgen op vakantie kunnen in binnen- en buitenland.Maak een afspraak met een adviseur bij Kerckhof & Six Verzekeraars uit Harelbeke en doe uw reisplannen uit de doeken. Wij zorgen voor de juiste verzekering zodat u alleen nog hoeft te genieten.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page