top of page
  • Kerckhof & Six

Op welke waarborgen kan u rekenen bij een verkeerspolis?

Verkeerspolis: bescherming voor u en uw voertuig

Als bestuurder van een motorvoertuig draagt u niet alleen de verantwoordelijkheid voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen op de weg. Een verkeerspolis is daarom essentieel om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van verkeersongevallen. Laten we eens bekijken welke waarborgen u kunt verwachten bij een verkeerspolis en hoe deze u kunnen helpen in verschillende situaties.


bestuurster motorvoertuig

Verzekering van lichamelijke letsels

Een van de belangrijkste waarborgen van een verkeerspolis is de dekking van lichamelijke letsels die u als bestuurder bij een verkeersongeval oploopt. Deze verzekering vergoedt de medische kosten en eventuele inkomensverlies als gevolg van uw letsel. Het biedt u gemoedsrust, wetende dat u financieel beschermd bent, zelfs als u betrokken raakt bij een ongeval.


Flexibele opties voor uw behoeften

Een verkeerspolis kan op maat worden gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit verschillende waarborgen, waaronder:


  • Waarborg overlijden: biedt financiële steun aan uw nabestaanden in geval van overlijden als gevolg van een verkeersongeval.

  • Waarborg blijvende invaliditeit: compenseert u voor blijvende invaliditeit na een ongeval, waardoor u financiële stabiliteit krijgt voor de lange termijn.

  • Waarborg dagvergoeding (TAO): biedt een dagelijkse vergoeding voor elk dag dat u niet kunt werken als gevolg van een verkeersongeval.

  • Waarborg medische kosten: dekt de medische kosten die u maakt als gevolg van een verkeersongeval, inclusief ziekenhuisopname, medicatie en revalidatie.


Professionele verplaatsingen en werknemersbescherming

Let op: als u het voertuig bestuurt als werknemer tijdens professionele verplaatsingen, wordt u vergoed in het kader van de arbeidsongevallenverzekering. Dit biedt extra bescherming tijdens uw werkgerelateerde reizen.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de verschillende waarborgen die beschikbaar zijn bij een verkeerspolis? Heeft u specifieke vragen over uw verzekeringsbehoeften? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kerckhof & Six Verzekeraars. Bel ons of vul ons contactformulier in. Wij staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.


Bescherm uzelf en uw voertuig met een verkeerspolis op maat. Laat ons u helpen om de juiste dekking te vinden voor uw behoeften en geniet van gemoedsrust op de weg.


2 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page